Додатоци

Filters
Пребарај

Boston PLM-180 Piano Lamp

На залиха

Boston PLM-280 LED Piano Lamp

  • Безжично полнење: 10W
  • Променлива нијанса од 3000K до 6500K
  • Интензитет на светлина: 1200 LUX
Испорака 2-3 седмици

Boston PLM-600 LED Piano Lamp

  • 2 x G4 со 48 LED диоди
  • Црна мат завршна изведба
  • Светлина 3000 келвини
Испорака 2-3 седмици