Саксофони

Filters
Пребарај

Belcanto BX-680 Alto Sax

 • Висока Fis-клапна
 • Aлт саксофон
 • Завршна обработка: висок сјај
На залиха

Stewart Ellis SE-510L Alto Sax

 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
 • Алт саксофон
Испорака 2-3 седмици

Stewart Ellis SE-700ALB Soprano Sax

 • B-саксофон 
 • Luciano Pisoni кожици
 • Дополнителен врат: заоблен
Испорака 2-3 седмици

Stewart Ellis SE-700L Soprano Sax

 • Завршна обработка: висок сјај
 • В - саксофон
 • Навртки за фино подесување
Испорака 2-3 седмици

Stewart Ellis SE-700LC Soprano Sax

 • Предна F–клапна
 • Висока Fis–клапна
 • B-саксофон
Испорака 2-3 седмици

Stewart Ellis SE-710ALB Alto Sax

 • Демонтажен корпус
 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
На залиха

Stewart Ellis SE-710L Alto Sax

 • Es-саксофон
 • Прилагодлив држач за палец
 • Завршна обработка: висок сјај
Испорака 2-3 седмици

Stewart Ellis SE-710N Alto Sax

 • Прилагодлив држач за палец
 • Es-саксофон
 • Демонтажен корпус
Испорака 2-3 седмици

Stewart Ellis SE-710RC Alto Sax

 • Завршна изработка: бакар / висоок сјај
 • Прилагодлив држач за палец
 • Навртки за фино подесување
Испорака 2-3 седмици

Stewart Ellis SE-710S Alto Sax

 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
 • Es-саксофон
На залиха

Stewart Ellis SE-720ALB Tenor Sax

 • Es-саксофон
 • Тенор саксофон
 • Luciano Pisoni кожици
На залиха

Stewart Ellis SE-720L Tenor Sax

 • В–саксофон
 • Прилагодлив држач за палец
 • Luciano Pisoni кожици
На залиха

Stewart Ellis SE-740L Soprano Sax

 • Luciano Pisoni кожици 
 • Граверски отисок на корпусот
 • B-саксофон
На залиха

Stewart Ellis SE-760L Sopranino Sax

 • Завршна обработка: висок сјај
 • Сопранино саксофон
 • Luciano Pisoni кожици
На залиха

Stewart Ellis SE-910L Alto Sax

 • Завршна обработка: висок сјај
 • Luciano Pisoni кожици 
 • Es - саксофон
На залиха