Виоли

Leonardo LVA-20 Viola

  • Изработка смрека / јавор масив
  • Гриф од абоносово дрво
  • Вклучително куфер и гудало
Испорака 2-3 седмици

Rudolph RA-10 Viola

  • Изработка смрека / јавор масив
  • Гриф од абоносово дрво
  • Вклучително куфер и гудало
На залиха