Пијанина

Kawai K-15 Upright Piano

 • 88 клавиши – акрил/фенол
 • 3 педали – месинг
 • Резонатор – смрека масив
Испорака 2-3 седмици

Kawai K-15 WH Upright Piano

 • 88 клавиши – акрил/фенол
 • 3 педали – месинг
 • Резонатор – смрека масив
Испорака 2-3 седмици

Kawai K-200 Upright Piano

 • Механика: Millennium III со ABS-Carbon композит
 • Двоен филц на чеканчиња / махагони јадро
 • Систем за затворање: "Soft Fall"
Испорака 2-3 седмици

Kawai K-200 WH Upright Piano

 • Механика: Millennium III со ABS-Carbon композит
 • Двоен филц на чеканчиња / махагони јадро
 • Систем за затворање: "Soft Fall"
На залиха

Kawai K-300 ATX - WH Upright Piano

 • 88 клавиши – NEOTEX
 • Двоен филц на чеканчиња 
 • Систем за благо затворање: “Soft Fall”
Испорака 2-3 седмици

Kawai K-300 ATX4 Upright Piano

 • 88 клавиши – NEOTEX
 • Двоен филц на чеканчиња 
 • Систем за благо затворање: “Soft Fall”
Испорака 2-3 седмици

Kawai K-300 Upright Piano

 • Махагони јадро на чеканчиња
 • Плоштина на резонантна плоча 1,39 м2
 • Систем за благо затворање: “Soft Fall”.
На залиха