Пијано Клупи

Boston PB1/1020 Piano Bench

 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/1025 Piano Bench

 • Висинска регулација
 • Црно скај седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/1520 Piano Bench

 • Висинска регулација
 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/3020 Piano Bench

 • Висинска регулација
 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/3040 Piano Bench

 • Висинска регулација
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Бело кадифено седиште
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/3045 Piano Bench

 • Висинска регулација
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Бело скај седиште
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/3520 Piano Bench

 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/3540 Piano Bench

 • Бело кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/5020 Piano Bench

 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/5520 Piano Bench

 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/6520 Piano Bench

 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Испорака 2-3 седмици

Boston PB1/7520 Piano Bench

 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Испорака 2-3 седмици

Gewa Piano Bench BKG/B

 • Висинска регулација
 • Изработка од масивно дрво
 • Стебилен вкрстен Х механизам
На залиха

Gewa Piano Bench BKM/B

 • Висинска регулација
 • Изработка од масивно дрво
 • Стебилен вкрстен Х механизам
На залиха

Gewa Piano Bench RWM/B

 • Висинска регулација
 • Изработка од масивно дрво
 • Стабилен вкрстен Х механизам
На залиха

Gewa Piano Bench WHM/B

 • Висинска регулација
 • Изработка од масивно дрво
 • Стебилен вкрстен Х механизам
На залиха