Belcanto BX-680 Alto Sax

  • Висока Fis-клапна
  • Aлт саксофон
  • Завршна обработка: висок сјај
Категорија

Опис

  • Алт саксофон
  • Завршна обработка: висок сјај
  • Висока Fis-клапна
  • Четка за внатрешно чистење
  • Футрола

BX-680 | Belcanto X-Series алто саксофонот е вистински пример за врвен музички инструмент кој ги задоволува највисоките стандарди во светот на саксофоните. Неговата изработка се одликува со извонредна прецизност и внимание на детали, што го прави идеален избор за професионални музичари и напредни студенти.

Овој алт саксофон од серијата Belcanto X-Series не само што изгледа елегантно, туку и нуди неверојатна издржливост и сигурност. Завршницата е изработена со особено внимание, давајќи му прекрасен сјај и привлечен изглед. BX-680 е инструмент кој инспирира и поттикнува креативност, отворајќи нови хоризонти за секој музичар.

Дополнителни информации

Марка

Belcanto

Состојба

Нов