Belcanto BX-95 Trumpet

12.000 ден

 • B-труба / стандарден модел
 • 125 мм отвор на корпус
 • Boston 7C усник и футрола
Категорија

Опис

 • B-труба / стандарден модел
 • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
 • Држач за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • 125 мм отвор на корпус
 • Два вентила за кондензација
 • Внатрешна футрола за подобра заштита
 • Вклучително: Boston 7C усник и футрола

Дополнителни информации

Марка

Belcanto

Состојба

Нова