Boston PB1/1520 Piano Bench

6.700 ден

 • Висинска регулација
 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
Категорија

Опис

                  ПИЈАНО КЛУПА BOSTON PB-1 BLACK 

  • Boston PB1 е цврста клупа за пијано од масивно дрво
  • Прилагодлива во висина со удобно седиште.
  • Димензии на седиштето 55,5 x 32,5 x 48-56 cm.
  • Завршна обратока: црна / палисандер
  • Материјал на седиште:  црно кадифе
  • Достапна во повеќе бои и изведби

Дополнителни информации

Марка

Boston

Состојба

Ново

Боја

Црна / сатен