Boston PB1/3540 Piano Bench

6.500 ден

  • Бело кадифено седиште
  • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
  • Висинска регулација
Категорија

Опис

ПИЈАНО КЛУПА BOSTON PB-1 WHITE SATIN / VELVET

  • Boston PB1 е цврста клупа за пијано од масивно дрво
  • Прилагодлива во висина со удобно седиште.
  • Димензии на седиштето 55,5 x 32,5 x 48-56 cm.
  • Завршна обратока:  бела боја / сатен (мат)
  • Материјал на седиште:  бело кадифе
  • Достапна во повеќе бои и изведби

Дополнителни информации

Марка

Boston

Состојба

Ново

Боја

Бела / сатен