Boston PB1/5020 Piano Bench

7.200 ден

  • Црно кадифено седиште
  • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
  • Висинска регулација
Категорија

Опис

ПИЈАНО КЛУПА BOSTON PB-1 ROSEWOOD GLOSSY / BLACK VELVET

  • Boston PB1 е цврста клупа за пијано од масивно дрво
  • Прилагодлива во висина со удобно седиште.
  • Димензии на седиштето 55,5 x 32,5 x 48-56 cm.
  • Завршна обратока:  палисандер / висок сјај
  • Материјал на седиште:  црно кадифе
  • Достапна во повеќе бои и изведби

Дополнителни информации

Марка

Boston

Состојба

Ново

Боја

Палисандер / висок сјај