Boston PB1/7520 Piano Bench

7.200 ден

 • Црно кадифено седиште
 • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
 • Висинска регулација
Категорија

Опис

 • ПИЈАНО КЛУПА BOSTON PB-1 DARK WALNUT SATIN / BLACK VELVET
  • Boston PB1 е цврста клупа за пијано од масивно дрво
  • Прилагодлива во висина со удобно седиште.
  • Димензии на седиштето 55,5 x 32,5 x 48-56 cm.
  • Завршна обратока: темен орев / сатен (мат)
  • Материјал на седиште:  црно кадифе
  • Достапна во повеќе бои и изведби

Дополнителни информации

Марка

Boston

Состојба

Ново

Боја

Темен орев / сатен