Boston PLM-600 LED Piano Lamp

4.300 ден

  • 2 x G4 со 48 LED диоди
  • Црна мат завршна изведба
  • Светлина 3000 келвини
Категорија

Опис

Модерна црна мат ламба за пијано. Оваа ламба е опремена со силиконска LED светилка 2x G4 од 3 вати со 48 LED диоди кои даваат топла бела светлина од 3000 келвини.
Масивната основа е обложена во долниот дел со филц и гарантира дека оваа ламба стои стабилно и без гребнатини на пијаното. Ламбата доаѓа во комплет со фиксен кабел од 165 cm и USB-тип А конектор (вклучувајќи ЕУ PSU конектор).

Дополнителни информации

Марка

Boston

Состојба

Нова

Боја

Црна

Тип

LED