Kawai CN-201 Digital Piano

95.940 ден

 • 3-сензорна механика (Hammer Mechanic)
 • Shigeru Kawai SK-EX Grand Piano
 • 192-кратна полифонија
Категорија

Опис

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • 88 клавиши
 • 3-сензорна механика – Hammer Mechanic
 • Responsive Hammer Compact III
 • Shigeru Kawai SK-EX Grand Piano
 • 192-кратна полифонија
 • OLED Display
 • 3 педали (Sustain, Soft, Sostenuto)
 • Репродукција на 19 различни инструменти
 • Акустички симулатор на механика и корпус
 • Звучeн систем 40W (20W + 20W)
 • Стерео приклучок за слушалки х 2
 • MIDI – USB to Host
 • Должина 1360 мм. 
 • Ширина: 405 мм. 
 • Висина 860 мм.
 • Тежина: 43 кг.
 • Боја: црна / бела / кафеава

Дополнителни информации

Марка

Kawai

Состојба

Ново

Тип

Дигитално

Боја

Црна / Бела / Кафеава