Kawai KDP-120 Digital Piano

73.700 ден

 • 3–сензорна механика (RHCII)
 • Аликвотен систем (HI)
 • 3 педали (Sustain, Soft, Sostenuto)
Категорија

Опис

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • 88 клавиши / тежинска клавијатура
 • 3-сензорна механика (RHCII)
 • Responsive Hammer Compact II
 • Shigeru Kawai SK-EX Grand Piano
 • 192-кратна полифонија
 • Аликвотен систем (HI)
 • 3 педали (Sustain, Soft, Sostenuto)
 • Репродукција на 15 различни инструменти
 • Акустички симулатор на механика и корпус
 • Звучeн систем 40W (20W + 20W)
 • Стерео приклучок за слушалки х 2
 • MIDI – USB to Host
 • Должина 1360 мм. 
 • Ширина: 405 мм. 
 • Висина 855 мм.
 • Тежина: 37 кг.
 • Боја: црна / бела / кафеава

 

Дополнителни информации

Марка

Kawai

Состојба

Ново

Тип

Дигитално

Боја

Црна / Бела / Кафеава