Gewa Piano Bench RWM/B

8.200 ден

 • Висинска регулација
 • Изработка од масивно дрво
 • Стабилен вкрстен Х механизам
Категорија

Опис

 • Материјал: масивно дрво
 • Мотнажни ногарки со навртки М10
 • Граница на издржливост: 2 тона
 • Материјал на седиште: велур
 • Нијанса на седиште: црна
 • Димензии на седиште: 52 x 30 cm
 • Висинска регулација со вкрстен Х механизам
 • Варијабилна висина: 48 – 57 cm
 • Боја и завршна обработка: палисандер / сатен

Дополнителни информации

Марка

Gewa

Состојба

Ново

Тип

Висински варијабилна

Боја

Палисандер / сатен