Hayman HM-325/BK Drum Kit

30.000 ден

 • 5-делен џез сет
 • Удвоени метални ногарки
 • Висококвалитетни ковани чинели
Категорија

Опис

Hayman HM-325/BK Jazz Drum Kit 5-делен сет тапани со вклучени чинели. 

Комплетен хардверски пакет со држач за добош, држач за фус-чинела, директен држач за чинела, два држачи за томови и педал за бас тапан.  Сет со удвоени метални ногарки на држачите за подобрена стабилност при интензивна експлоатација на тапаните.

 • Висококвалитетни ковани чинели
 • 18″ бас тапан 
 • 14″ добош 
 • 10″ прелазен том 
 • 12″ прелазен том
 • 14″ поден тимпан 
 • 14″ фус-чинели
 • 16″ ride/crash чиннела

 

Дополнителни информации

Марка

Hayman

Состојба

Нови

Тип

Акустични

Боја

Црна