Hayman HM-350 Drum Kit

30.000 ден

 • 5-делен Fusion Drum Set
 • Удвоени метални ногарки
 • Достапни во три различни бои
Категорија

Опис

Hayman HM-350 Fusion Drum Kit 5-делен сет тапани со вклучени чинели. 

Достапни три модели со различни завршни обработки и бои:

 • Hayman HM-350/BK – црна
 • Hayman HM-350/MU – металик сина
 • Hayman HM-350/MR – металик црвена

Комплетен хардверски пакет со држач за добош, држач за фус-чинела, директен држач за чинела, два држачи за томови и педал за бас тапан.  Сет со удвоени метални ногарки на држачите за подобрена стабилност при интензивна експлоатација на тапаните.

 • Fusion set
 • Удвоени метални ногарки
 • Висококвалитетни ковани чинели
 • 20″ бас тапан 
 • 14″ добош
 • 10″ прелазен том 
 • 12″ прелазен том
 • 14″ поден тимпан 
 • 14″ фус-чинели
 • 16″ ride/crash чинела

Дополнителни информации

Марка

Hayman

Состојба

Нови

Тип

Акустични

Боја

Црна / Црвена / Сина