Hayman HM-400 Drum Kit

30.000 ден

 • Висококвалитетни ковани чинели
 • 5-делен сет тапани
 • 22″ бас тапан 
Категорија

Опис

Hayman HM-400 Drum Kit 5-делен сет тапани со вклучени чинели. 

Достапни три модели со различни завршни обработки и бои:

 • Hayman HM-400/BK – црна
 • Hayman HM-400/MU – металик сина
 • Hayman HM-400/MR – металик црвена

Комплетен хардверски пакет со држач за добош, држач за фус-чинела, директен држач за чинела, два држачи за томови и педал за бас тапан.  Сет со удвоени метални ногарки на држачите за подобрена стабилност при интензивна експлоатација на тапаните.

 • Висококвалитетни ковани чинели
 • 22″ бас тапан 
 • 14″ добош 
 • 12″ прелазен том 
 • 13″ прелазен том
 • 16″ поден тимпан 
 • 14″ фус чинели
 • 16″ ride/crash чиннела

Дополнителни информации

Марка

Hayman

Состојба

Нови

Тип

Акустични

Боја

Црна / Црвена / Сина