Hayman HM-100 Drum Kit

24.000 ден

 • Црни oбрачи и алуминиумски навртки
 • Добош Deluxe Throw-off
 • Висококвалитетни ковани чинели
Категорија

Опис

Hayman HM-100 Drum Kit 5-делен сет тапани со вклучени чинели. 

Достапни три модели со различни завршни обработки и бои:

 • Hayman HM-100/BK – црна
 • Hayman HM-100/MU – металик сина
 • Hayman HM-100/MR – металик црвена

Комплетен хардверски пакет со држач за добош, држач за фус-чинела, директен држач за чинела, два држачи за томови и педал за бас тапан.  

 • Црни oбрачи и алуминиумски навртки
 • Добош Deluxe Throw-off
 • Висококвалитетни ковани чинели
 • Црн хардвер со контрастни брусени хромирани споеви
 • 22″ бас тапан / длабочина 47 см
 • 14″ добош / длабочина 16 см
 • 10″ прелазен том / 23 см длабочина
 • 12″ прелазен том / 25 см длабочина
 • 16″ поден тимпан / длабочина 37 см
 • 14″ фус чинели
 • 16″ ride/crash чиннела
 • Достапен во три бои: црна / металик сина / металик црвена

Дополнителни информации

Марка

Hayman

Состојба

Нови

Тип

Акустични

Боја

Црна / Црвена / Сина