Kawai CN-301 Digital Piano

124.000 ден

 • Полупедал систем на педализација
 • 256-кратна полифонија
 • USB аудио рекордер MP3 / WAV
Категорија

Опис

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • 88 клавиши
 • 3-сензорна механика – Hammer Mechanic
 • Responsive Hammer III action
 • Shigeru Kawai SK-EX, SK-5, EX, K-60 Grand Piano
 • 256-кратна полифонија
 • Display OLED 128 x 64 pixel
 • 3 педали со полупедал функција (Sustain, Soft, Sostenuto)
 • Аликвотен систем – PHI
 • Репродукција на 48 различни инструменти
 • Акустички симулатор на механика, жици, демпери и корпус
 • Ритмичка придружба со 100 ритми
 • Звучeн систем 40W (20W + 20W)
 • Стерео приклучок за слушалки х 2
 • Приклучоци Line Out / Line In
 • USB-MIDI, Bluetooth MIDI
 • USB to host / USB to device
 • Должина 1410 мм. 
 • Ширина: 435 мм. 
 • Висина 870 мм.
 • Тежина: 47,5 кг.
 • Боја: црна / бела / кафеава

Дополнителни информации

Тежина 47,5 кг
Димензии 141 × 43,5 × 87 cm
Марка

Kawai

Состојба

Ново

Тип

Дигитално

Боја

Црна / Бела / Кафеава