Kawai GL-10 WH Grand Piano

Купи!

849.000 ден

 • Механика – Millenium III
 • Чеканчиња – јадро махагони
 • Аграф систем 1-46 тон
Категорија

Опис

 • Механика Millenium III
 • 88 клавиши – акрил/фенол
 • Јадро на чеканчиња од махагони
 • Двоен филц на чеканчиња
 • Резонантна плоча од масивна смрека
 • Аграфи 1-46 тон
 • Систем за благо спуштање на капак на клавијатура
 • 2 потпирачи за капак
 • Единечни тркалца за ногарки
 • Аголно-варијабилен пулт за ноти
 • 3 педали
 • Должина 153 цм.
 • Ширина 150 цм.
 • Висина 102 цм.
 • Тежина 282 кг.
 • Боја и завршна изработка – бела, висок сјај

Дополнителни информации

Тежина 282 кг
Димензии 153 × 150 × 102 cm
Марка

Kawai