Leonardo LV-1534 Elementary Violin 3/4

8.900 ден

 • Училишна виолина 3/4
 • Изработка од масивно дрво
 • Вклучително гудало и куфер
Категорија

Опис

Leonardo LV-1534 е идеална виолина за почетници. Пакетот вклучува футрола и гудало, што го прави совршен сет за самиот почеток. Виолината е опремена со мастер-штимери и луксузен подбрадник. Горната плоча е изработена од масивна смрека, додека за долната плоча, страните и вратот е употребено јаворово дрво. Виолината е достапна во различни големини и бои на база на нитро-лак во различни нијанси и изведби: розова, небесно сина, црвена и црна. Ова ја прави виолината привлечна за децата или за изведувачите кои сакаат воочлива виолина која ќе остави траен впечаток.

Футролата располага со два држача за гудала и фиокичка за додатоци.

Достапна во големини 4/4, 3/4, 1/2, 1/4  и 1/8 

 • Големина: 3/4 за употреба од +- 9-10 години (должина на раката од 57 см)
 • Целосно изработена од масивно дрво
 • Виолина со нитро лак
 • Додатоци од цврсто дрво, обоени во црна боја
 • Полипен куфер со 1 ремен за грб.
 • Гудало со абоносов додаток
 • Мастер штимери
 • Вклучително колофониум

Дополнителни информации

Марка

Leonardo

Состојба

Ново

Големина

3/4

Тип

Акустична