Leonardo LVA-20 Viola

18.399 ден

  • Изработка смрека / јавор масив
  • Гриф од абоносово дрво
  • Вклучително куфер и гудало
Категорија

Дополнителни информации

Марка

Leonardo

Состојба

Ново

Големина

13" (33cm.), 14" (35,5cm.), 15,5" (39,5cm.), 15" (38cm.), 16,5" (42cm.), 16" (40,5cm.)

Тип

Акустична