Marcus Miller D5 A4L/BB Bass Guitar

35.000 ден

  • 4-жична / леворака ориентација
  • Пасивна електроника / Volume & Tone
  • Marcus Vintage D-Bass Pickup
Категорија

Дополнителни информации

Марка

Sire

Состојба

Нова

Тип

Електрична

Електроника

Пасивна