Marcus Miller M7+ A5F/BRS Bass Guitar

46.500 ден

 • Втора генерација / фретлес
 • Тело од северноамериканска евла
 • Marcus Pure-H Revolution Pickup
Категорија

Опис

СПЕЦИФИКАЦИИ

ИЗРАБОТКА

 • Корпус: северноамерикански евла + цврст обгорен јавор
 • Форма на телото: модерен стил на бас гитара
 • Боја на корпусот: кафеава 
 • Материјал за вратот: едноделен врат од јавор/махагони
 • Облик на вратот: C форма со заоблени рабови на грифот
 • Размер: 35″ за јасно ниско Н
 • Спојка на вратот: тип со единечен жлеб со 4 дупки
 • Гриф: абонос
 • Радиус на гриф: 12″
 • Прагови: нема, обележници од светло дрво
 • Горна кобилица: 5 жици – природна коска, ширина 45мм

ЕЛЕКТРОНИКА

 • Пикап: Marcus Pure H Revolution Set
 • Предзасилувач: Marcus Heritage-3 со контрола на средната фреквенција
 • Контролери: гласност/тон (двоен потенциометар): пикап миксер: високи тонови: средна/средна фреквенција (двоен потенциометар): бас, мини прекинувач (активен/пасивен): 2 мини прекинувачи за пикап: серија/сплит/паралелно

ХАРДВЕР ОПРЕМА

 • Потециометри: алуминиумски модерен тип во црна боја
 • Мост: Marcus Miller Heavy Mass Custom
 • Штимери-механизам: SIRE лиени штимери
 • Завршна изработка: црна боја

Дополнителни информации

Марка

Sire

Состојба

Нова

Тип

Електрична

Електроника

Активна, Пасивна