Marcus Miller P5 A4L/DRD Bass Guitar

32.000 ден

Нема на залиха

  • 4-жична / леворака ориентација
  • Marcus Miller P-Revolution Set
  • Passive Volume & Tone Control
Категорија

Опис

  • Пасивна бас гитара
  • Контролери: Volume & Tone
  • Изработка на корпус: евла
  • Леворака ориентација
  • Заоблени ивици на праговите
  • Завршна изработка. Dakota Red

Дополнителни информации

Марка

Sire

Состојба

Нова

Тип

Електрична

Електроника

Пасивна