Marcus Miller P5 A5F/DRD Bass Guitar

32.000 ден

  • Marcus Miller P-Revolution Set
  • Passive Volume & Tone Control
  • Заврчна изработка: Dakota Red
Категорија

Опис

  • Пасивна бас гитара
  • Контролери: Volume & Tone
  • Изработка на корпус: евла
  • Леворака ориентација
  • Заоблени ивици на праговите
  • Завршна изработка. Dakota Red

Дополнителни информации

Марка

Sire

Состојба

Нова

Тип

Електрична

Електроника

Пасивна