Medeli DD-600 Digital Drum Kit

 • 64–кратна полифонија
 • 60 инструментални аражмани 
 • 1 добош (едно-зонски)
Категорија

Опис

КОМПОНЕНТИ:

 • 3 прелазни томови 7″ (едно-зонски)
 • 1 добош (едно-зонски)
 • 1 crash-чинела 10″ (едно-зонски)
 • 1 ride-чинела 10″ (едно-зонски)
 • 1 фус чинела 10″ (едно-зонски)
 • 1 фус-контролер (continuous type)
 • 1 бас педал

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Дополнителен приклучок за 1 crash-чинела
 • Екран: LCD со позадинско осветлување
 • 64–кратна полифонија
 • Репродукција на 20 различни звучни конфигурации
 • 226 различни репродукции на звуци
 • 60 инструментални аражмани 
 • Димензии 955 мм x 530 мм x 1130 мм
 • Тежина 18.68 кг
 • Адаптер за напојување: DC9V (500mA)

ПОВРЗУВАЊА:

 • USB-MIDI
 • MIDI out
 • 1  1/8″ приклучок за слушалки
 • 1  1/8″ aux-in приклучок
 • 2  1/4″ моно излези

ТРИГЕР ПАРАМЕТРИ:

 • Осетливост
 • Crosstalk
 • Retrig cancel

СНИМАЊЕ:

 • MIDI

 КОУЧ:

 • Тивко броење
 • Проверка на ритам
 • Промена на темпо

МЕТРОНОМ:

 • Глас на клик
 • Јачина на звук
 • Временски потпис
 • Избор на интервал

ТЕМПО:

 • 30-280

КОНТРОЛА НА ЈАЧИНА НА ЗВУК:

 • 1  копче

ОСТАНАТО:

 • DBT
 • Исклучување на тапан

Дополнителни информации

Марка

Medeli

Состојба

Нови

Тип

Електрични