Pearl Export Series Drum Kit

62.000 ден

 • Second Hand Product
 • S.S.T. Технологија
 • Opti-Loc tom
Категорија

Опис

Pearl Export EXX со завршна обработка Metalic Green Olive, представува дополнителен развој на многу успешната серија на Pearl Export. Овој комплетен сет на тапани доаѓа со S.S.T. Технологија (Superior Shell Technology) и се состои од висококвалитетни хибридни школки изработени од дрво махагони и топола. Докажаниот систем за монтирање Opti-Loc tom им овозможува на школките да постигнат оптимално поднесување на вибрациите и на тој начин обезбедува целосен, моќен звук.

Вклучен е комплетен хардверски пакет со држач за добош, држач за фус-чинела, директен држач за чинели, два држачи за томови и педал за бас тапан. Тапаните ги комплетираат вклучените чинели Paiste Bronze 502. 

 • Paiste Bronze 502
 • 22” бас тапан
 • 14″ добош
 • 16” поден тимпан 
 • 12″ прелазен том 
 • 13″ прелазен том
 • 13″ фус-чинели
 • 16″ crash-чинела
 • 20” ride-чинела
 • S.S.T. Технологија
 • Opti-Loc tom
 • Завршна обработка: Металик зелено-маслинеста

 

Дополнителни информации

Марка

Pearl

Боја

Зелена-маслинеста

Состојба

Половни

Тип

Акустични