Boston PB1/1025 Piano Bench

6.600 ден

  • Висинска регулација
  • Црно скај седиште
  • Димензии: 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
Категорија

Опис

ПИЈАНО КЛУПА BOSTON PB-1 BLACK GLOSSY / BLACK VINYL

  • Boston PB1 е цврста клупа за пијано од масивно дрво
  • Прилагодлива во висина со удобно седиште.
  • Димензии на седиштето 55,5 x 32,5 x 48-56 cm.
  • Завршна обратока: црна / висок сјај
  • Материјал на седиште:  црна еко кожа (скај)
  • Достапна во повеќе бои и изведби

Дополнителни информации

Марка

Boston

Состојба

Ново

Боја

Црна / висок сјај