SALVADOR Prima C Student Classical Guitar

10.300 ден

  • Класична / концертна гитара
  • Комбинација на кедар и сапеле
  • La Bella најлонски жици / средна тензија
Категорија

Опис

Спецификации:

  • Плоча: кедар
  • Дно и страни: сапеле
  • Завршна изработка: отворени пори
  • Штимачи: хром
  • Ширина на гриф: 52 мм.

Дополнителни информации

Тип

Класична / Концертна

Марка

Salvador

Состојба

Ново

Големина

4/4