Rudolph RA-10 Viola

35.700 ден

  • Изработка смрека / јавор масив
  • Гриф од абоносово дрво
  • Вклучително куфер и гудало
Категорија

Дополнителни информации

Марка

Rudolph

Состојба

Ново

Големина

11" (28cm.), 12" (30,5cm), 13" (33cm.), 14! (35,5cm.), 15,5" (39,5cm.), 15" (38cm.), 16,5" (42cm.), 16" (40,5cm.)

Тип

Акустична