Stewart Ellis SE-100-S Piccolo Flute

 • Посребрена глава
 • Корпус: ABS композит
 • Посребрени клапни
Категорија

Опис

 • Е – Механика
 • Luciano Pisoni кожици
 • Посребрена глава
 • Е – Механика
 • Посребрени клапни
 • Посребрени клапни
 • Оffset G механизам
 • Футрола

Stewart Ellis SE-100-S пиколо флејтата е извонреден инструмент кој нуди одлична вредност за својата цена, комбинирајќи квалитетна изработка и извонреден звук, што го прави идеален избор за музичари од сите нивоа.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова