Stewart Ellis SE-1200/L Cornet

19.800 ден

 • B-корнет
 • 119 мм отвор на корпус
 • ML-бушење / 11,73 мм
Категорија

Опис

 • B-корнет
 • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11,73 мм
 • Држач за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • Два вентила за кондензација
 • 119 мм отвор на корпус
 • Гумени прстени на лизгачките цугови на прв и трет вентил
 • Вклучително: футрола и усник

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова