Stewart Ellis SE-1600/L Pocket Trumpet

19.000 ден

 • ML-бушење / 11,73 мм
 • B-труба мини
 • 95 мм отвор на корпус
Категорија

Опис

 • B-труба мини
 • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11,73 мм
 • Прилагодливи лизгачки штимери
 • 95 мм отвор на корпус
 • Два вентила за кондензација
 • Гумени прстени на лизгачките цугови
 • Вклучително: футрола 

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова