Stewart Ellis SE-1700/S Soprano Trumpet

42.000 ден

  • 4 монел пистони
  • B/A пиколо/сопран труба
  • Два вентила за кондензација
Категорија

Опис

  • B/A пиколо/сопран труба
  • Завршна обработка: посребрена
  • Материјал на пистони: монел
  • 4 пистони
  • Два вентила за кондензација
  • Футрола

 

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова