Stewart Ellis SE-1800/L Trumpet

17.900 ден

 • ML-бушење / 11,66 мм
 • Материјал на пистони: монел
 • 123 мм отвор на корпус
Категорија

Опис

 • B-труба
 • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11,66 мм
 • Држач за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • 123 мм отвор на корпус
 • Два вентила за кондензација
 • Вклучително: футрола и усник

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова