Stewart Ellis SE-1800/BC Trumpet

18.000 ден

 • B-труба / 7С усник
 • Материјал на пистони: монел
 • Два вентила за кондензација
Категорија

Опис

 • B-труба 
 • 7C усник
 • Завршна обработка:  хромирана / црна
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11.66 мм
 • Држач за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • 123 мм отвор на корпус
 • Два вентила за кондензација
 • Футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова