Stewart Ellis SE-1800/M Trumpet

18.800 ден

 • 7С усник
 • В-труба 
 • Изработка од материјал: бакар
Категорија

Опис

 • В-труба 
 • Завршна обработка: бакарна
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11.66 мм
 • Држач за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • 123 мм отвор на корпус
 • 7С усник
 • Два вентила за кондензација
 • Вклучително: футрола и усник

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова