Stewart Ellis SE-1800/S Trumpet

21.000 ден

 • ML-бушење / 11.66 мм
 • Завршна обработка: посребрена
 • 123 мм отвор на корпус
Категорија

Опис

 • B-труба 
 • 7C усник
 • Завршна обработка: посребрена
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11.66 мм
 • Држач за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • 123 мм отвор на корпус
 • Два вентила за кондензација
 • Футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова