Stewart Ellis SE-200-SE Flute

  • Затворени клапни
  • Оffset G механизам
  • Е – механика
Категорија

Опис

  • Luciano Pisoni кожици
  • Усник – полно сребро
  • Затворени клапни
  • Оffset G механизам
  • Е – механика

Музичарите кои ја користат оваа флејта често ја истакнуваат нејзината удобност и ергономичен дизајн, кој овозможува лесно и прецизно свирење. Копчињата се внимателно позиционирани и овозможуваат брзи и лесни транзиции помеѓу нотите, што е особено важно за изведувачите кои бараат перфекција во секоја изведба.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова