Stewart Ellis SE-200-SEU Flute

 • Усник-полно сребро
 • Затворени клапни
 • Додаток во У форма
Категорија

Опис

 • Посребрени корпус и глава
 • Оffset G механизам
 • Затворени клапни
 • Е – механика
 • Усник-полно сребро
 • Затворени клапни
 • Додаток во У форма
 • Футрола

Флејтата Stewart Ellis SE-200-SEU е наменета за почетници и свирачи со средно ниво на искуство. Со оглед на нејзините карактеристики и дизајн, таа е особено погодна за ученици и млади музичари кои се уште учат или ги усовршуваат основите на свирењето на флејта.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова