Stewart Ellis SE-240-SE Flute

 • Посребрени корпус и глава
 • Посребрена механика
 • Усна плоча од сребро
Категорија

Опис

     

 • Студентска флејта
 • Посребрени корпус и глава
 • Посребрена механика
 • C – стапало
 • Клапни: Затворени клапни (Y-механика)
 • Позиција на G: Поместено G за ергономско позиционирање на раката
 • Плоча за усни: овални
 • Завршна изработка: Сребро

Stewart Ellis SE-240-SE флејта е позната по својата цврста конструкција и мала тежина, што ја прави погодна за помлади свирачи. Ова Сребро е отпорно на корозија и обезбедува издржливост, додека сребрената устничка плоча го подобрува квалитетот на звукот, обезбедувајќи топол и полн тон во пониските и средните регистри и светол звук во повисоките регистри.

 

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова