Stewart Ellis SE-2400/S Trumpet

27.300 ден

 • B-труба / модел „President“
 • ML-бушење / 11,73 мм
 • 123 мм отвор на корпус
Категорија

Опис

 • B-труба / модел „President“
 • Завршна обработка: посребрена
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11,73 мм
 • Прстен за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • ML-бушење / 11,73 мм
 • 123 мм отвор на корпус
 • Два вентила за кондензација
 • Двослојна изработка на главниот штимер
 • Материјал на гарнитура на пистони: никел-сребро
 • Масивна конструкција
 • Вклучително: футрола и усник

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова