Stewart Ellis SE-2500/PRO Trumpet

38.200 ден

 • 124 мм отвор на корпус
 • ML-бушење / 11,73 мм
 • Изработка: 80% бакар
Категорија

Опис

 • B-труба / професионлна серија
 • Изработка од материјал: 80% бакар
 • Начин на изработка: едноделно лиена
 • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
 • Материјал на пистони: монел
 • ML-бушење / 11,73 мм
 • Држач за палец на првиот вентил
 • Лизгачки прстен на третиот вентил
 • 124 мм отвор на корпус
 • Два вентила за кондензација
 • Гумени прстени на лизгачките цугови на прв и трет вентил
 • Вклучително: футрола и усник

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нова