Stewart Ellis SE-2740-L Alto Trombone

18.000 ден

  • Es-тромбон
  • Бушење / 12,2 мм
  • 182 мм отвор на корпус
Категорија

Опис

  • Es-тромбон
  • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
  • Бушење / 12,2 мм
  • 182 мм отвор на корпус
  • Материјал на гарнитура: никел-сребро
  • Вклучително: футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов