Stewart Ellis SE-2800-L Tenor Trombone

23.300 ден

  • B-тромбон
  • Бушење / 12,7 мм
  • 203 мм отвор на корпус
Категорија

Опис

  • B-тромбон
  • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
  • Бушење / 12,7 мм
  • 203 мм отвор на корпус
  • Материјал на гарнитура: никел-сребро
  • Вклучително: футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов