Stewart Ellis SE-2920-L Tenor Trombone

43.800 ден

  • B/F-тромбон
  • Кварт вентил
  • 214 мм отвор на корпус
Категорија

Опис

  • B/F-тромбон
  • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
  • Бушење / 13.89 мм
  • 214 мм отвор на корпус
  • Материјал на гарнитура: никел-сребро
  • Кварт вентил
  • Вклучително: футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов