Stewart Ellis SE-510L Alto Sax

 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
 • Алт саксофон
Категорија

Опис

 • Алт саксофон
 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
 • Завршна обработка: висок сјај
 • Es-саксофон
 • Демонтажен корпус
 • Граверски отисок на корпусот
 • Метален прицврстувач на корпус и тело
 • Навртки за фино подесување
 • Двоен притискач на ниска В и C – клапна
 • Прилагодлив држач за палец 
 • Футрола

Stewart Ellis SE-510L алт саксофонот е врвен инструмент кој ги спојува елеганцијата и перформансите, нудејќи исклучителна тонска прецизност и богатство на звук.

Создаден со внимание на деталите, SE-510L алт саксофонот на Stewart Ellis обезбедува извонредно искуство за музичарите од сите нивоа, од почетници до професионалци.

Со својата глатка и ергономска дизајнерска линија, Stewart Ellis SE-510L алт саксофонот не само што изгледа прекрасно, туку и нуди удобност и леснотија при свирење.

 

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов