Stewart Ellis SE-700ALB Soprano Sax

 • B-саксофон 
 • Luciano Pisoni кожици
 • Дополнителен врат: заоблен
Категорија

Опис

 • Сопран саксофон
 • Предна F–клапна
 • Висока Fis–клапна
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • Прилагодлив држач за палец
 • Завршна обработка: ретро светла бронза 
 • Навртки за фино подесување
 • Граверски отисок на корпусот
 • B-саксофон 
 • Четка за внатрешно чистење
 • Дополнителен врат: заоблен
 • Футрола

Stewart Ellis SE-700ALB сопран саксофонот е вистинско ремек-дело кое плени со својот изглед и изработка. Овој инструмент е изграден со врвно внимание на деталите, нудејќи изразито чист и моќен тон кој се истакнува во секоја музичка композиција. Неговата префинета завршна обработка и прецизност во изработката го прават совршен избор за секој саксофонист кој бара квалитет и сигурност.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов